Fegyverboltok bemutatása – GUNWORKS Fegyverszalon

Új sorozatunkban a magyarországi fegyverboltokat, vadászboltokat, airsoft szaküzleteket illetve kiegészítőket árusító üzleteket szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek. Célunk, hogy videós anyagainkon keresztül közelebbi képet kapjanak a leendő vásárlók a boltok által megcélzott szegmensekről, képviselt márkákról.

A GUNWORKS Fegyverszalon 2013-ban nyitotta meg kapuit a polgári vásárlók előtt, de maga a vállalkozás már több mint húsz éve haditechnikai fejlesztésekkel valamint gyártással foglalkozik. A GUNWORKS kitűzött célja, hogy a vásárlók ne csupán katalógusból válogassanak. Ennek megfelelően a bolt raktárkészlete igen tekintélyes, így viszont minden forgalmazott termék kézbe vehető, kipróbálható és más fegyverekkel kényelmesen összehasonlítható. Szintén fontos megjegyezni, hogy a GUNWORKS filozófiája szerint nem csupán fegyvereket értékesítenek, hanem egy komplett szolgáltatáscsomagot, így tehát megoldott a fegyverek karbantartása, tuningolása valamint szervizelése is. A bolt alkalmazottai több éves szakmai múlttal rendelkeznek, ennek megfelelően kurzusokat is indítanak a biztonságos fegyverkezelés elsajátításának érdekében. A GUNWORKS Fegyverszalon Rákospalota tömegközlekedéssel és gépjárművel is jól megközelíthető pontján található, a parkolás a környéken ingyenes.

www.gunworks.hu

2 thoughts on “Fegyverboltok bemutatása – GUNWORKS Fegyverszalon

  1. Suranyi Andrea says:

    Pince lövészet – zárt lőtér
    Érdeklődnek van ilyenuk vagy tudnak ajánlani? Bp-en

    • johnuram says:

      Kedves Andrea, több zárt lőtér is található Budapesten, a Budapest Shooting, a Globus Lőtér és a Celeritas is igen jól felszereltek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+ sixty four = sixty eight