Felhasználási feltételek

Üzemeltető: GUNMAGAZIN Media Group Bt.

Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 82.

Adószám: 25043264-1-42

Cégjegyzékszám: 01 06 788484

 

Azzal, hogy belép a shootingpress.com portál valamelyik oldalára, automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer szolgáltatásainak.

Felhasználói profilok:
A shootingpress.com oldalain illetve a hozzá kapcsolódó weboldalak bármelyikén három különböző felhasználói profilt különböztetünk meg.

Vendég:
Vendégek azon személyek, akik az oldalt regisztráció nélkül olvassák.

Látogató:
Látogatónak minősül minden olyan vendég, aki rendelkezik a shootingpress.com oldalaihoz érvényes regisztrációval. A Látogató hozzászólhat a cikkekhez, valamint szavazhat a bejegyzésekre.

Adminisztrátor:
Adminisztrátornak minősül minden olyan vendég, aki tartalmat jelenít meg az oldalon, valamint felügyeli a portál működését.
Az érvényes regisztrációval rendelkező Látogatókat és a Adminisztrátorokat együttesen Felhasználóknak nevezzük.

Szolgáltatás
A szolgáltatást a GUNMAGAZIN Media Group Bt. (a továbbiakban „Szolgáltató”) nyújtja a leí­rt feltételekkel. A belépéssel a Felhasználók ezeket rájuk nézve kötelezően elfogadják. A szolgáltatást a Vendégek és a Felhasználók egyaránt csak saját felelősségükre használhatják.Minden Felhasználófelelős a felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint az azt védő jelszó biztonságban tartásáért. A jelszó elvesztéséből eredő károkért, esetleges visszaélésekért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből vagy leállásából eredő esetleges károkért.

Szerzői Jogok
A GUNMAGAZIN Media Group Bt. fenntart minden, a portál (weboldal)bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A GUNMAGAZIN Media Group Bt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portálon található egészének vagy részeinek szöveg, fotó, videoanyag feldolgozása és értékesítése.A portálról híreket, riportokat, videókat, írásokat, valamint képanyagot átvenni,bemásolni, leközölni vagy nyomtatott formában megjelentetni csak is kizárólag a portálra való egyértelmű hivatkozással lehet.A honlapunkon található tartalmak (fotó, videó, publikáció) szerzői jogvédelem alatt állnak.A Felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot tartalomnak nevezzük, beleértve a létrehozott oldalakat, aloldalakat, szövegeket, képeket, videókat, cikkeket illetve hozzászólásokat. A shootingpress.com alatt megjelenő tartalmakat részben a Felhasználók töltik fel, azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem. A Szolgáltató rendszeresen feltölt saját készítésű videókat, ezek másolása szigorúan tilos!A Felhasználóka shootingpress.com alá csak olyan tartalmakat tölthetnek fel, amik nem sértik harmadik fél szerzői, valamint személyiségi jogait. A Felhasználók nem tárolhatnak a shootingpress.com szerverén szerzői jog védelme alá tartozó fájlokat, információkat.

TILOS, és törlése kerül minden olyan beküldött tartalom, mely:

– jogszabályba ütköző fegyvert, lőszert, tevékenyseget mutat
– jogdíjas tartalommal bír

A Szolgáltatónak jogában áll a feltöltött tartalmak teljes egészének vagy azok egyes részeinek más formában történő megjelení­tése (például egyéb internetes oldalakon, újságokban, ajándéktárgyakon, stb.) A megjelení­tés lehetőség szerint a forrás megjelölésével történik.

A Felhasználók a fent emlí­tett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó jogon túl engedélyt adnak a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez elengedhetetlen műveletekre (tárolás, másolás, terjesztés, közvetí­tés, megjelentetés, szerkesztés, tördelés, formázás, stb.) Az átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszűnése nem érinti, í­gy az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a Szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Ezen jogot a Szolgáltató továbbadhatja a vele közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló alvállalkozói számára is.

A Felhasználó nem tölthet fel a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat, valamint nem helyezhet el az oldalakon olyan kódot, amely befolyásolhatja a shootingpress.com vagy a többi olvasó rendszerét.A Szolgáltató fenntartja a jogot minden olyan felhasználó, valamint annak videói, bejegyzései, hozzászólásai azonnali eltávolí­tására, aki a szolgáltatást destruktí­v módon használja, a közösséget rombolja, spam-el, vagy spam-jellegű tartalmat tesz közzé.Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a cikkek, bejegyzések valamint a hozzájuk tartozó hozzászólások moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.A Felhasználó a szolgáltatás igénybevételével hozzájárul, hogy amennyiben az általa elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor a Szolgáltató azt jogosult törölni, módosí­tani. A shootingpress.com oldalain megjelenő tartalom (beleértve az aloldalakat, blogokat, szövegeket, képeket, videókat, bejegyzéseket, hozzászólásokat, programokat, struktúrát, adatszerkezetet, eljárást, stb) másolása, terjesztése csak és kizárólag a szellemi tulajdonos hozzájárulásával történhet. A shootingpress.com laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakí­tását nemzetközi és magyar törvények védik.

Stábunk a videók készítését érvényes forgatási engedély birtokában végzi.

Személyes adatok kezelése
A shootingpress.com rendszerébe történő regisztráláskor a Felhasználónak – többek közt – az e-mailcí­mét is meg kell adnia. A Felhasználók e-mailcí­mét harmadik félnek nem adjuk át a Felhasználó hozzájárulása nélkül.

Reklámok
A Szolgáltató az oldalakon szöveges reklámot, bannert, vagy más reklámelemet helyezhet el. Az ilyen reklámokból történő esetleges bevételek csak és kizárólag a Szolgáltatót illetik meg.

Egyebek
A felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosí­tásokról a Felhasználók értesí­tést kapnak a változtatás utáni első belépéskor.