Wombat Tactical – minőségi és magyar

Néhányan már találkozhattak a névvel és talán fel is keltette érdeklődésüket. Taktikai ruházat, ami itthon, Magyarországon készül? Igen, ez a Wombat Tactical.

Egy olyan új és merész vállalkozásról beszélünk, ami rendhagyónak számít idehaza, de talán Európában is. Az arculat fő ideológiája az, hogy a lehető legjobb minőségben és ár-érték arányban elérhető modelleket dobjanak piacra úgy, hogy gyártás kizárólag hazai vállalkozásokhoz köthető. Ez nehéz feladat a mai világban és az anyagválasztás sem az egyszerű, kézenfekvő, olcsó források kínálatából történik.

Európai gyártású, katonai minősítésű alapanyagok a terepmintás, OD és coyote daraboknál és prémium, ugyancsak EU-ból származó vásznak az egyéb egyszínű modelleknél. Minden egyéb rövidáru és varrási kellék a lehető legjobb minőségű alapanyagok közül kerül a ruhákba, szintén európai forrásból. Az övek és tárzsebek ugyancsak idehaza készülnek egy kis manufaktúrában szintén prémium minőségben, gondosan megválasztott európai és/vagy US-made anyagokból.

Egy szóval minden úgy készül, ahogy kell. Minőség, tartósság, megbízhatóság és sokszínű kínálat, ezek a fő céljai a márka megálmodójának, aki maga is előszeretettel hord taktikai ruházatot és nem átalkodott jómaga tesztelni, nyúzni minden egyes modellt, amire azok gyártásra kész állapotba kerültek. És hogy sikerült? Elég jónak tűnnek a cuccok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

96 − ninety four =