Venni, vagy nem venni?

A forint-euró árfolyam, mint tudjuk mindentől IS függ. Mélyebb elemzésekbe felesleges belefogni, de az tény, hogy a tavaly nyári 325 forint körüli érték most karcolja a 365-370-es magaslatokat, és persze senki nem tudja, hol lesz a vége. Ennek eredményeképp a külföldről érkező termékek olyan mértékben drágulnak, hogy egy átlagos sportfegyver esetében is több 10.000 forint eltérés várható a korábbi árához képest. 

A Steiner Scenics Fegyverbolt közleményben tudatta a ShootingPress szerkesztőségével, hogy bár számos importjukat érint az elszabadult árfolyam, a korábbi készleteket az eredeti áron vásárolhatják meg az érdeklődők, ezt követően viszont az újonnan érkezett fegyvereket már az aktuális forint-euró árfolyamhoz igazított áron lesz lehetőség megvásárolni.
Steiner Iván arról is tájékoztatást adott, hogy bár az igazgatásrendészet továbbra is üzemel, aki önkéntes vagy hatósági karantén alatt mégis szeretne élni a lehetőséggel, a vásárlás megkönnyítése érdekében akár az előre egyeztetett lakcímen történő személyes átadással, akár az előre fizetéssel, későbbi átvétel megjelölésével is lebonyolítható az adás-vétel. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

sixteen − 13 =