IWA 2013 – Umarex

Folytatva az IWA 2013 újdonságainak bemutatását, nem hagyhatjuk ki a német Umarexet. Az Umarex cégcsoport ismét bővítette megvásárolt licenceinek számát, így most tökéletes másolatokat készíthetnek az IWI (Israel Weapon Industries) termékeiről is. Airsoft fronton így máris bővült a paletta a legendás UZI géppisztollyal, továbbá a Tavorral.

Az airsoftoknál maradva szintén újdonság volt idén a GBB-s HK MP7 teljes méretű verzióban, illetve a szívemhez igen közel álló, szintén GBB-s HK 416C, amely annyira megtetszett, hogy a közeljövőben szándékomban áll egyet beszerezni.

Gázfegyverek terén nem tapasztaltunk sok újdonságot, hacsak a színpaletta extrém irányba mozdulását nem tekintjük annak, ugyanis a nem olyan régen ráncfelvarráson átesett Walther P22 gázpisztolyt sikerült fehér és rózsaszín verzióban megalkotni. Őszintén szólva nem igazán értjük a dolgot, de bizonyos pletykák arra engednek következtetni, hogy egyre több a női vásárló gázfegyver fronton, így az Umarex mérnökei megpróbáltak számukra kedveskedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

forty nine + = 52