Hungexpo-Kupa

Nyílt nemzetközi korongvadász versenyt hirdet meg minden olyan külföldi…

Nyílt nemzetközi korongvadász versenyt hirdet meg minden olyan külföldi… és hazai vadász részére, aki rendelkezik saját jogon fegyvertartási engedéllyel, a nevezési díjat határidőre befizeti, illetve aki kedvet érez szakmai közönség előtt versenyezni.

A verseny célja a hagyományteremtő céllal megtartott Hungexpo-kupa 2011 folytatása a felújított „ Páros koronglövő párbaj” versenyszám bemutatásával és vadász-lövész hagyományaink, nemzetközi sportkapcsolatok ápolása.

A verseny helyszíne a Hungexpo A-B szabadterületi koronglőtér.

Versenyszám: Két főből álló csapatok párbajlövészete 20+20 korongra. Egy rotte: 4 fő. A magasabb összesített találatszámot elérő csapat jut tovább. Találategyenlőség esetén szétlövés dönt. A selejtező forduló két körös, a két vereséget elérő csapat kiesik. Középdöntőktől folytatva a verseny egyenes kieséses. A két fős csapat összetétele lehet vegyes, de a verseny során nem változhat. Gyorsított korongvadászat a FITASC szabályrendszere szerint. Selejtezők és középdöntők 20+20 korongra 2012 február 16-17-én. Elődöntők- döntő 2012 február 18-án. Elődöntők és a döntő versenylövészete flash korongokra történik. Versenymenet részletezése a versenyszabályzatban.

Díjazás: első díj: 1 db DANISH ECO automata korongdobógép; II-VI hely: tárgyjutalom. (A díjazás a két fős csapatra értendő.)

Nevezési díj: a két fős csapat részére összesen: 76 € Nevezési határidő február 10-e.

Jelentkezés: intermas@t-online.hutelefon:+36 20 9450 764 Borzán László

A regisztrált versenyzők a FeHoVa 2012 kiállítás teljes idejére ingyenes belépőt kapnak.

Forrás: VMVK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

forty four − = 41