Alekosz fegyvert ragad

Nagy Alekosz fegyverek iránti rajongása gyermekkori emlékeken alapszik. Előbb találkozott a klasszikus „FÉG illattal”, mint a legtöbb ma aktív rendőr, korábban tett tönkre RK59-et, mint mások kisautót, így nem csoda, hogy mély nyomot hagyott benne a pisztolyok és kispuskák világa. Alekosz rendszeresen szakít időt arra, hogy kedvenc légfegyverével gyakoroljon, amivel ráadásul igen eredményes lövész, emellett nyomon követi az aktuális jogszabályokat, szemléli fegyvertörvényünk alakulását és helyesen látja az önvédelemhez való jogunk buktatóit, gyenge pontjait is, továbbá mind a vadászokról, mind a sportlövőkről határozott véleménye van.

Egy kellemesen eltöltött lőporfüstös délutánon Alekosz életében először lőtt olyan klasszikusokkal, mint a FÉG FP9, az AK47 vagy épp a Dragunov. A fémcélok kongtak, a papír a közepén szakadt át, a korongok pedig szép arányban törtek darabokra, tehát minden tekintetben egy eredményekben gazdag napot zártunk. Következzék élvezetes és egyben rendhagyó videónk; Alekosz fegyvert ragad!

A fegyvereket és a helyszínt a Ráckeve Lőtér – Duna Lövész SE biztosította számunkra!

One thought on “Alekosz fegyvert ragad

  1. Dr. Halvax Károly says:

    Szóval a lövésztársadalomban összefogásra volna szükség? Ehhez képest a műsorban alekosz szerint: „a vadászok kisebbségi komplexusokkal küzdő, önértékelési gondokban szenvedő idióták mind. A vadászatot pedig be kellene tiltani.” Biztos, hogy ez jót tesz a lövész társadalomnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+ eight = 15