Puskát ragadnak – STIPSC

Ezen a hétvégén rendezik meg a 2017-es IPSC versenyszezon első magyar puskaversenyét, ami élből egy level 3-as, nemzetközi verseny lesz. A Sig Sauer Rifle Opent nagy várakozás övezi, hiszen a téli uborkaszezonnak ez a verseny vet véget hazánkban. A kétnapos, 15 pályás viadalra (2017. március 25-26.) közel 170 versenyző regisztrálta magát, tehát szép számban lesznek résztvevők.

Budapesten, a nagytétényi lőtéren az ST IPSC két versenyzője is megjelenik. Fers Sándor (Colt M16 A1) és Sólyom Olivér (Black Forge BF15) ugyanabba a divízióba regisztrált, mindketten semi-auto standardban vágnak neki a küzdelemnek. A napokban meglestük őket felkészülés közben, és megkérdeztük, mire számítanak.

Fers Sándor:

„Igazából csak a két legfontosabb dologra volt időnk: a fegyvereket belőttük és leellenőriztük, hogy rendben működjenek, illetve kicsit felelevenítettük a puska-IPSC mozgásformáit, ugyanis a télen egyáltalán nem tudtunk ezzel foglalkozni. A hétvégi versennyel kapcsolatban egy régi mondást idéznék: Készülj a legrosszabbra, és reméld a legjobbat!”

Sólyom Olivér:

„Tapasztalatlan vagyok a puskázásban, de koncentrációval próbálom majd ellensúlyozni a hiányosságokat. Nagyon tetszik a puska-IPSC mozgáskultúrája, merőben más, mint a pisztoly-IPSC mozgásai. Örülök, hogy végre ki tudunk menni a szabadba, a pincelőtereket nem kedvelem túlzottan. Már csak az időjárásnak kell rendben lennie, mert mi rendben vagyunk.”

STIPSC a facebook-on: https://www.facebook.com/stipsc

STIPSC a youtubon: https://www.youtube.com/channel/UCVgQv44-bF3bJF9JASkhjow

STIPSC támogatói: Ajándék Varázsló, By Tomorrow, ÁrBár, Parabellum, KarcherKiss, P.O. Autó

STIPSC médiapartnerei: ShootingPress

About johnuram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

− four = 1