Magyar sikerek az 52. Helice Európa-bajnokságon

Idén Esztergomban rendezték meg az 52. Helice Európa-bajnokságot. A hazánkban viszonylag újnak mondható szárnyas korong versenyen több hazai sikert is elkönyvelhettünk, melyekhez ezúton is gratulál szerkesztőségünk! Az open kategóriában Szakács Zoltán állhatott a dobogó legmagasabb fokára, aki a 30 korongos alapversenyt 1 hibával teljesítette, majd a szétlövések során bizonyította rátermettségét három olasz versenyzővel összemérve lőtudását.

Junior Kategóriában a magyar lövészek szintúgy kiemelkedő eredményt értek el, Kemény Márk egyéniben 1 koronggal maradt le az Európa-bajnok olasz versenyzőtől, csapatban viszont Papp Martinnal Európa-bajnoki címet szereztek.

A Szakács Zoltán, Palkovics András és Kardos Zsolt alkotta magyar válogatott a második helyen végzett a francia csapat mögött.

Senior kategóriában sem kell szégyenkeznünk, itt ugyanis a dobogó harmadik fokára állhatott a Magyar Csaba, Tóth Emil, Gajdács György trió.

Juhász Lenke a női mezőnyben bonzérmes lett, míg a Juhász Lenke, Csapó Andrea és Dr. Dufka Ildikó alkotta női csapat az olasz válogatott mögött, az előkelő második helyen végzett.

Hamarosan hosszabb videóval jelentkezünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

− two = two