Magyar sikerek az 52. Helice Európa-bajnokságon

Idén Esztergomban rendezték meg az 52. Helice Európa-bajnokságot. A hazánkban viszonylag újnak mondható szárnyas korong versenyen több hazai sikert is elkönyvelhettünk, melyekhez ezúton is gratulál szerkesztőségünk! Az open kategóriában Szakács Zoltán állhatott a dobogó legmagasabb fokára, aki a 30 korongos alapversenyt 1 hibával teljesítette, majd a szétlövések során bizonyította rátermettségét három olasz versenyzővel összemérve lőtudását.

Junior Kategóriában a magyar lövészek szintúgy kiemelkedő eredményt értek el, Kemény Márk egyéniben 1 koronggal maradt le az Európa-bajnok olasz versenyzőtől, csapatban viszont Papp Martinnal Európa-bajnoki címet szereztek.

A Szakács Zoltán, Palkovics András és Kardos Zsolt alkotta magyar válogatott a második helyen végzett a francia csapat mögött.

Senior kategóriában sem kell szégyenkeznünk, itt ugyanis a dobogó harmadik fokára állhatott a Magyar Csaba, Tóth Emil, Gajdács György trió.

Juhász Lenke a női mezőnyben bonzérmes lett, míg a Juhász Lenke, Csapó Andrea és Dr. Dufka Ildikó alkotta női csapat az olasz válogatott mögött, az előkelő második helyen végzett.

Hamarosan hosszabb videóval jelentkezünk!

About johnuram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

one + eight =