Az év lőszere – Hornady Superformance

A Hornady® Superformance® lőszer továbbra is piacvezető, miután a közelmúltban kapta meg „Az év lőszere” címet a Londonban megrendezett 2012-es IPC Shooting Industry Trade Awards-on (Lőszeripari Kereskedelmi Díj). Edgar Brothers, a Hornady® forgalmazója, aki az Egyesült Királyságban és Észak-Írországban az egyik legismertebb importőr és nagykereskedő a lőfegyverek, lőszerek és a kapcsolódó termékek terén, benevezte a terméket az éves versenybe.

Steve Hornady – a Hornady gyár elnöke – azt mondta, hogy „A Hornadynál arra törekszünk, hogy a leginnovatívabb termékeket szolgáltassuk a vadászoknak és a lövészet szerelmeseinek. Örvendetes, hogy egy olyan tekintélyes szervezet ismer el minket, mint az IPC Media, valamint nagyon örülünk és megtiszteltetés számunkra, hogy Edgar Brothers benevezte a Hornady® Superformance® lőszert erre a díjra.”

A 17. évi IPC Media pályadíj – különböző kategóriákban – üdvözli az eredményeket, valamint a lőszeripar újításait. Az IPC Media az Egyesült Királyságban a lőszeriparral kapcsolatos kiadványok kiadója, beleértve a lövészettel kapcsolatos cikkeket is, úgy mint a „The Field”, „The Shooting Gazette”, „Sporing Gun” és a „Shooting Times”. Az IPC Shooting Industry Trade Awards (Lőszeripari Kereskedelmi Díj) zsűri tagjai köztiszteletben álló, valamint a világ lövészei közül kiválasztott szakértőkből állt.

Lisa Riley, az Edgar Brothers Sportlövészeti részlegének értékesítési és marketing menedzsere a következőt nyilatkozta „Ez a díj egyaránt kiváltságos és tekintélyes. Amikor a megfelelő lőszer kiválasztására kerül sor, ez egy fantasztikus ajánlólevél a terméket illetően. A versenyképes márkák, kereskedők és fogyasztók számára ez egy tiszta üzenet, miszerint a Hornady valóban a legpontosabb és a legmegbízhatóbb.”

A Superformance™ lőszer prémium anyagokat tartalmaz, amelyek egyedi keverésüknek köszönhetően a lőszer sebességét 60,96 m/s extra kamranyomással növelik, visszarúgás, zörej, hőmérséklet érzékenység, elakadás nélkül. Miután ez a lőszer nem érzékeny a hőmérsékletváltozásokra, ezért a vadászatban helyt áll minden időjárási viszontagságnak; a tikkasztó sivatagtól a fagyos sarkvidékig.

Az 1949-ben megalapított Hornady® gyár egy családi vállalkozás központja Grand Islandben, Nebraskában. Az Egyesült Államokban gyártott Hornady® termékek világelsők a lövedékek, a lőszerek, a szerszámok és a tartozékok tervezésének és gyártásának terén.

További információkért a Hornady® termékekkel kapcsolatosan látogassa meg a forgalmazó weboldalát:
www.magnumvadasz.hu

About johnuram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

thirty one − 28 =