Aszalt szilvás mangalicaragu párolt almába töltve

Bár elsőre furcsa próbálkozásnak tűnhet egy fegyveres portálon főzőcskézni, a vadászathoz mégis szorosan kapcsolódnak a vadételek. Némi töprengés után úgy döntöttünk, hogy a gasztronómia iránt érdeklődőknek és vadászfeleségeknek kedvezve új sorozatot indítunk, mely Bodrogi Gyula szakácskönyvének címét kapta, hiszen valóban örökérvényű igazság, hogy “A vadász néha főz is”.

Igyekeztünk Bodrogi Gyula kedvére tenni, amikor megalkottuk az aszalt szilvás mangalicaragut, melyet párolt almakosarakba töltöttünk. A mangalica ugyan nem vadhús, de nagyon szeretjük, így az elkészült kosárkákat jó hangulatban fogyasztottuk el mind egy szálig!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

74 + = seventy six