ShootingPress VIP Club

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS – KUPONAKCIÓK – SZAKMAI PROGRAMOK – NYEREMÉNYJÁTÉKOK

A ShootingPress VIP Club tagjaként Ön számos előnyben részesül mind hazai, mind külföldi partnereinknél. A kedvezményes vásárlási lehetőségen túl csokorba szedjük a csak kártyabirtokosaink számára elérhető akciók, szakmai konzultációs lehetőségek, találkozók, konferenciák, nyíltnapok és nyereményjátékok összességét, majd ezeket célzottan juttatjuk el Önnek! Amennyiben szeretne különleges kedvezményekben részesülni, ingyenes termékmintákat kapni, nyereményjátékokon részt venni, fegyverekkel, lövészettel, vadászattal kapcsolatos előadásokat meghallgatni, esetleg lőtéren kipróbálni az újdonságokat, igényelje klubkártyánkat.

Hírportáltól az exkluzív klubtagságig

A ShootingPress szakmai hírportál évek óta meghatározó szereplője a fegyveres közéletnek. Az elmúlt időszak alatt számos nemzetközi és hazai sporteseményről tudósítottunk, tucatnyi vadászaton forgattunk, segítettük a fegyveres szervek munkáját, hírt adtunk a sportlövőket érintő változásokról, termékismertető videókat készítettünk, valamint fegyveres vonatkozású közösségi eseményeket szerveztünk. Az így kialakult partnerkapcsolatoknak köszönhetően egyre több rendezvény, akció, nyereményjáték vagy épp vadászati lehetőség került a látókörünkbe, amelyek kezelése és publikálása a portál keretein belül már megoldhatatlan feladat lett volna. Az adatok rendszerezése és a célközönséghez való eljuttatásának egyfajta megoldásaként született meg a fejünkben a ShootingPress VIP Club ötlete, melyet aztán számos szolgáltatással gazdagítottunk.

VÁSÁROLJON OLCSÓBBAN A SHOOTINGPRESS VIP CLUB TAGJAKÉNT! A KEDVEZMÉNYEKÉRT ÉS KÜLÖNLEGES AJÁNLATOKÉRT JELENTKEZZEN MÉG MA!

shootingpressclub

Mi is pontosan a ShootingPress VIP Club?

A tagság jóval többet takar, mint egy levelezőlista, a ShootingPress VIP Club sokkal inkább egy szakmai közösséget és nem utolsó sorban egy vásárlói kártyát takar. Klubtagjaink ugyanis számos pénztárcakímélő kedvezményben részesülnek partnereinknél, ezen felül folyamatos akciókkal, különleges termékmintákkal, fegyvertesztekkel, nyereményjátékokkal és szakmai programokkal jutalmazzuk a közösség tagjait. Ha Ön is szeretné élvezni a vásárlói kártya nyújtotta előnyöket, exkluzív eseményeken venne részt, vagy értesülni szeretne fegyveres programokról, újdonságokról, nincs más dolga, mint jelentkezni klubtagnak.

Hogy működik a ShootingPress VIP Club vásárlói kártya?

Fontos, hogy nem pontokat írunk jóvá. Klubtagjaink tényleges, azonnali kedvezményt kapnak vásárláskor, így nem kell évekig pontokat gyűjtögetni, számolgatni, elérni a beváltáshoz szükséges egyenleget, stb. Ön a kártyáját felmutatva kedvezményesen vásárolhat az akcióban résztvevő fegyverboltok bármelyikében, tehát a kasszánál ténylegesen kevesebbet fizet, mint ami az árcédulán áll. Ezen felül klubtagként bizonyos szolgáltatásokat olcsóbban vagy akár ingyenesen vehet igénybe partnereinknél. Az akciókról és kedvezményekről portálunkon tájékozódhat, de hírlevélben is kiküldjük a feliratkozott tagoknak.

Mennyibe kerül a ShootingPress VIP Club vásárlói kártya?

A klubkártya akciós éves díja mindössze 9.000 forint, amely a klubtagokat feljogosítja az összes kedvezmény korlátlan igénybevételére. A klubkártya IDE KATTINTVA igényelhető.