Home / Külső hivatkozások / Nem veszélyeztetett a farkas és barna medve Európában

Nem veszélyeztetett a farkas és barna medve Európában

A Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) Vörös Listája hasznos információkat tartalmaz a fajok elterjedésről, populációdinamikájáról és legfőképp természetvédelmi státuszukról. A legújabb frissítés óta a farkas és barna medve már a „nem fenyegetett” azaz least concern besorolásban alatt található. Mind a két fajra egyformán igaz, hogy populációjuk stabil Európában. A farkas becsült egyedszáma 17.000, míg a medve 15.000-16.000 […]

A Nem veszélyeztetett a farkas és barna medve Európában bejegyzés először a Vadászlap jelent meg.


Source: vadaszlap

About johnuram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

fifty − forty two =