Home / AirSoft / Fegyverboltok bemutatása – Tactical Kft.

Fegyverboltok bemutatása – Tactical Kft.

Új sorozatunkban a magyarországi fegyverboltokat, vadászboltokat, airsoft szaküzleteket illetve kiegészítőket árusító üzleteket szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek. Célunk, hogy videós anyagainkon keresztül közelebbi képet kapjanak a leendő vásárlók a boltok által megcélzott szegmensekről, képviselt márkákról.

A Tactical fegyverszaküzlet Debrecen központjában található, de Budapesten is számos viszonteladói ponttal rendelkeznek. A Tactical Kft. fő profilja – ahogy a névből is kiderül – a rendvédelmi szektor kiszolgálása, de nagy hangsúlyt fektetnek a sportlövők elvárásainak kielégítésére is. A fegyverbolt több világmárka forgalmazója, így többek közt a Tactical importálja a Taurus fegyvereket, a Blackhawk! ruházati cikkeket, a Sabre termékeket, a GK Pro ruházatot, a Dasta fegyvertáskákat és kiegészítőket valamint a Barnaul lőszereket is. A debreceni bolt nagy előnye, hogy a közelben található lőtéren a megvásárolni kívánt fegyvereket akár ki is próbálhatja az érdeklődő, így meggyőződhet arról, hogy a választott modell minden tekintetben megfelel a számára. A Tactical weboldala azon túl, hogy számos információt tartalmaz a termékekről, webshopként is üzemel, tehát a nem engedélyköteles termékek kényelmesen megrendelhetők az ország bármely pontjára.

www.tactical.hu


Nagyobb térképre váltás

About johnuram

One comment

 1. Zegoicea Daniel

  Jo napot kivanok !
  Nagyvaradi vagyok, es azt szeretnem kerdezni hogy talalhato Onoknel .380 GUM loszer ?
  Romaniaban sajnos nem talok.
  Elore is koszonom valaszukat !
  Udv Zegoicea Daniel

Forpsi.com
 
  Forpsi

This domain runs on FORPSI servers
 

500 Internal Server Error

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the website is misconfigured or there was an error in a CGI script.